Despre noi

SIAC Technology este lider în domeniul reparatiilor de telefoane, calculatoare, laptopuri si televizoare. Cu o tehnologie avansata si personal bine calificat, compania noastra acopera o gama larga de servicii, atat pentru smartphone-urile de ultima generatie, cat si pentru componente IT. De asemenea, SIAC Technology dispune de o gamă completa de accesorii si piese de service GSM, iar produsele reparate de noi dispun de garantie profesionala.
Firma noastra este formata dintr-o echipa de specialisti, care ofera seriozitate si profesionalism. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.
Repar─âm orice model de telefon, rapid ╚Öi la cele mai ├«nalte standarde, la un pre╚Ť imbatabil.
Suntem specializati pe o gama mare de modele si branduri, cele mai cunoscute fiind Apple, Samsung, Nokia, Blackberyry, LG, HTC, Huawei, etc.

SIAC Technology este situat in Timisoara, Str. B-dul 16 Decembrie 1989 SAD4 – Piata Maria,┬á┬áStr. Maresal Constantin Prezan Nr.65 – Calea Girocului┬ádar si pe Str. B-dul Eroilor de la Tisa, Nr. 7A – Complexul Studentesc┬áofera reparatii telefoane profesionale pentru orice model telefon GSM, reparatii hardware, rescriere software, update, decodari,deblocari terminale, reparatii level 3 la nivel de placa, deblocari telefoane GSM.